Basisschool leerlingen

Bijles voor basisschool leerlingen

Voor wie
Alle basisschool leerlingen zijn welkom. Daarnaast is er ervaring met hoogbegaafde kinderen, indien dit het geval is.

Lesduur
De lestijd wordt in overleg besloten en kan per les verschillen. Zo is het mogelijk dat tijdens de ene les, de concentratie na een uur al op is. En kunnen we een andere keer nog een uur langer door. 

Locatie
Er is een locatie in Veldhoven beschikbaar vanuit BijlesBieke, maar aan huis is in de meeste gevallen ook mogelijk. Voor langere afstanden kan er een (vooraf overlegde) reistijd/reiskosten vergoeding nodig zijn. Aangezien niet ieder kind kan zich thuis optimaal concentreren, gaat de voorkeur uit naar bijles op de locatie van BijlesBieke. 

Tijden
De lessen worden door de gehele week gegeven.

Kosten en betaling
Een bijles kost €12 per uur, exclusief eventuele reisvergoeding. (Zie "locatie"). Een eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis en vrijblijvend. Daarna wordt er na afloop van iedere les een betaalverzoek gestuurd.
Wat Bijles Bieke je kan bieden
  • Bijles in alle reguliere vakken
  • Persoonlijke aandacht
  • Ervaring met hoogbegaafdheid
  • Flexibele tijden
  • Lesduur naar keuze*
  • Locatie naar keuze**

*De lestijd is afhankelijk van de concentratie van het kind en kan per les variëren. **Sommige leslocaties brengen extra kosten, zoals reiskosten, met zich mee. 

Nog niet overtuigd?

Over Bieke

Sinds december 2018 geef ik bijlessen via verschillende platformen, in uiteenlopende vakken en niveaus. In totaal heb ik al meer dan 15 leerlingen geholpen, waarvan ongeveer de helft van de basisschool. Verder ben ik op het moment bezig met een cursus over hoogbegaafheid, om deze kinderen nog beter te kunnen helpen.

Mijn doel is om de lessen op een persoonlijke manier te geven en te doen wat bij jou past. Als de lessen leuk en relevant zijn, gaat het leren namelijk meteen makkelijker!

Ik heb al een hoop leerlingen verder kunnen helpen. Is uw kind de volgende?

Nog vragen?

Voel je vrij om contact op te nemen, door een mailtje te sturen naar contact@bijlesbieke.nl